Informatia Medgidiei, Cotidian de informare si opinie Anul 1, nr. 1. Luni 18 Iunie 2018

SC Apollo Ecoterm SRL, mai aproape de nevoile cetățenilor

Categoria : Actualitate,Prima pagina,Ultima ora |

 

SC Apollo Ecoterm SRL, societatea Consiliului Local Municipal Medgidia, dorește ca obiectivele ei să fie în concordanță cu solicitările cetățenilor din localitate. De aceea, îi invităm pe toți locuitorii municipiului Medgidia să ne semnaleze, în scris, problemele edilitare cu care se confruntă și ce consideră că trebuie rezolvat cu prioritate, pentru ca societatea noastră să acționeze mai eficient și la dispoziția cetățenilor.

Totodată, ne propunem ca, pentru anul viitor, lista de investiții a societății Apollo Ecoterm să cuprindă investițiile solicitate de către cetățenii orașului Medgidia. În acest scop, în perioada 01 august – 31 octombrie 2015, îi invităm pe cetățenii orașului să ne spună, în scris, la adresa de e-mail apolloecoterm@gmail.com, ce investiții doresc să fie realizate de societatea noastră în anul 2016, ce lucrări edilitare doresc să fie făcute anul viitor, precum și orice alte probleme privind infrastructura din Medgidia.

Pe baza tuturor propunerilor pe care dumneavoastră le veți întocmi și în urma unei analize în teren realizată de specialiștii noștri, vom întocmi lista de investiții pentru anul 2016. Considerăm că la realizarea acestei liste, cetățenii municipiului Medgidia trebuie să își spună cuvântul, iar această listă trebuie să cuprindă și doleanțele lor.

Menționăm încă o dată adresa de e-mail la care puteți trimite solicitările:

apolloecoterm@gmail.com

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cauta in arhiva ziarului

Selecteaza o data
Selecteaza o categorie
Cauta cu Google