Informatia Medgidiei, Cotidian de informare si opinie Anul 1, nr. 1. Luni 18 Iunie 2018

Bursa Locurilor de muncă pentru absolvenţi, 28 septembrie 2012

Categoria : Economie |

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă desfăşurarea, la nivel naţional, în data de 28 septembrie 2012, a unei noi ediţii a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Acţiunea îşi propune să faciliteze contactul direct între angajatori şi persoanele interesate în obţinerea unui loc de muncă.

În acest sens, agenţii economici care doresc să participe la eveniment sunt rugaţi să contacteze agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă din raza teritorială unde au sediul/ punctul de lucru.

Este bine de ştiut că angajatorii care încadrează absolvenţii beneficiază de stimulente financiare din bugetul asigurărilor pentru şomaj, în condiţiile prevăzute de Legea nr. 76/2002.

Absolvenţii instituţiilor de învăţământ şi ai şcolilor speciale, înregistraţi la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă, în situaţia în care se încadrează cu program normal de lucru – pentru o perioadă mai mare de 12 luni – beneficiază de o primă egală cu un salariu minim brut pe ţară, în vigoare la data încadrării.

Pentru mai multe detalii, cei interesaţi pot contacta agenţiile teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă.

 

Claudia Mihailov

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cauta in arhiva ziarului

Selecteaza o data
Selecteaza o categorie
Cauta cu Google