Informatia Medgidiei, Cotidian de informare si opinie Anul 1, nr. 1. Luni 18 Iunie 2018

Afla cum te poţi califica în meseria de ‘’Lucrător în izolaţii’’

Categoria : Economie |

Patronatul Intreprinderilor Mici şi MijlociiConstanţaanunţă că în perioada 03.09 – 09.11.2012, şcolarizează  în mod gratuit salariaţii din orice domeniu care vor să obţină diploma de ‘’Lucrător în izolaţii’’, o meserie din ce in ce mai căutată pe piaţa muncii din România şi Uniunea Europeană.

Cursul durează zece saptămâni,iar în urma examenului de absolvire,se eliberează certificate de calificare recunoscute la nivel naţional.

În urma absolvirii examenului,cursanţii vor dobândi cunostinţe specifice de Igiena şi securitatea muncii,organizarea muncii,materiale de construcţii şi instalaţii,planuri de construcţii,prelucrarea materialelor sau izolaţii termice şi fonice la pereţi.

Examenul va consta în două probe: cea teoretică (proba scrisă) şi cea practică. După examenele de absolvire participanţii vor primi certificarea competenţelor dobândite în baza Certificatelor acordate de CNFPA (recunoscute de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei).Înscrierile se fac la sediul PIMM Constanţa,B-dul Mamaia,nr.186,telefon 0241.55.43.88.

 

I.M.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cauta in arhiva ziarului

Selecteaza o data
Selecteaza o categorie
Cauta cu Google