Informatia Medgidiei, Cotidian de informare si opinie Anul 1, nr. 1. Luni 19 Martie 2018

Târg “Back to School” la City Park Mall

Categoria : Magazin |

Pentru că 10 septembrie, prima zi de şcoală,se aproprie,parinţii caută cele mai bune oferte de rechizite şcolare,ţinute şi accesorii pentru elevii care vor păşi din nou pragul şcolii la această dată.O alternativă demnă de luat în seamă pentru parinţii din Medgidia este Târgul ‘’Back to School’’ organizat ca în fiecare an de City Park Mall şi unde aceştia pot găsi toate produsele necesare începerii noului an şcolar la preţuri foarte avantajoase.

 

Pană pe 31 septembrie, puteţi achiziţiona manuale, caiete, instrumente de scris,de la standurile Cărtureşti, Diverta şi hipermarket-ul Cora amplasate în zona Intrării Principale şi a caselor de marcat Cora.

Iar dacă faci cumpărături de minim 50 lei de la oricare din magazinele din cadrul City Park Mall şi te prezinţi la Info Desk în aceeaşi zi cu bonurile de cumpărături, ai marea şansă să caştigi în fiecare zi, prin tragere la sorţi doua tablete.

Directorul general al City Park Mall, Sorin Scîntei, a declarat referitor la organizarea acestui eveniment: “Şi în acest an, City Park Mall organizează un târg de rechizite şi o tombola “Back to School” special pentru clienţii nostri fideli! Pregătirile pentru inceperea noului An Şcolar vor fi mai plăcute în cadrul magazinelor şi librăriilor noastre, unde gasiţi produse la preţuri avantajoase, la o calitate recunoscută în cele mai importante branduri naţionale şi internaţionale.”

 

I.M.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cauta in arhiva ziarului

Selecteaza o data
Selecteaza o categorie
Cauta cu Google