Informatia Medgidiei, Cotidian de informare si opinie Anul 1, nr. 1. Luni 18 Iunie 2018

Primul succes în Liga I pentru FC Viitorul Constanţa

Categoria : Sport |

De 6 etape au avut nevoie elevii lui Cătălin Anghel să obţină prima victorie în Liga I. După ce adunase trei puncte în primele cinci runde, toate în urma unor rezultate de egalitate, FC Viitorul a bifat, luni seară, primul succes pe prima scenă fotbalistică a ţării: 3-0 pe terenul Ceahlăului Piatra Neamţ!

 

 

 

Constănţenii au început jocul foarte bine şi s-au instalat încă din start în jumătatea adversă de teren. După ce Chiţu a fost oprit eronat din drumul spre gol în min.3 de asistentul Imre-Laszlo Bucsi, Viitorul a luat cu asalt poarta lui Jovic. Lovitura de cap a lui Rusu a fost blocată de Jovic (min.7), iar lovitura liberă de la 20m executată de Iancu (min.9) a trecut puţin peste poartă. Albu a realizat o incursiune periculoasă, dar pasa în faţa porţii pentru Iancu a fost interceptată de un jucător al gezdelor, care a trimis în corner. Elevii lui Cătălin Anghel s-au menţinut în continuare în ofensivă, însă execuţiile de la distanţă ale lui Onicaş, Lazăr şi Albu nu şi-au atins ţinta.

FC Viitorul a ieşit de la cabine decisă să tranşeze lucrurile în favoarea sa. După ce Iancu l-a întins serios pe Jovic direct din lovitură liberă (min.46), „decarul” Academiei Hagi avea să deschidă scorul în min.52, când a finalizat cu un şut puternic la colţul lung din interiorul careului, 0-1! Constănţenii nu au dorit să lase nicio clipă impresia că pot scăpa cele trei puncte și în min.55 şi-au dublat avantajul pe tabelă: Rusu l-a lansat excelent pe Chiţu, care a sprintat spre poartă și a înscris după ce l-a driblat şi pe Jovic, 0-2! Rusu a fost şi el aproape de gol în min.57, dar finalizarea sa de la 20m a fost reţinută de Jovic. Ultimul cuvânt l-au avut tot constănțenii în ultimul minut de joc: Turcu a centrat în careu pentru noul intrat Alibec, care, aflat la debut în tricoul Viitorului, a înscris cu călcâiul cel mai spectaculos gol al partidei, 0-3! Acesta avea să fie şi rezultatul final pentru că Lukanovic a trimis cu capul în bară în prelungirile jocului.

 

Sursa:academiahagi.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cauta in arhiva ziarului

Selecteaza o data
Selecteaza o categorie
Cauta cu Google